منو
 صفحه های تصادفی
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت
تأویل
جایگاه حضرت خدیجه در بهشت
درخواست جایزه برای قتل امام حسین علیه السلام
امام هادی علیه السلام و خبر غیبی از درگذشت پدر
تیره مولوگیناسه
ویروس های کامپیوتر
آنالیز برداری
رنگ آبی
برگشت دادن صحیح توپ در تنیس
 کاربر Online
1013 کاربر online

یتیمچه

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

طرز تهیه

img/daneshnameh_up/6/64/yatimche.jpg


بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هایی به اندازه 2 سانتی متر برش می دهیم و نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم.
در قابلمه ای پیازها را در کره تفت می دهیم و بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آنها می افزاییم.
پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد, گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل به مخلوط پیاز اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.
سیب زمینی ها را پس از پوست کندن, مکعبی خرد کرده و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم.
سیب زمینی ها و دسر را به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه ی دیگر مواد بپزد.
قابلمه را از روی حرارت برمی داریم, غذا را در بشقاب مناسبی و سرو می کنیم.
نکته: این غذا را می توان با کدو سبز نیز طبخ کرد.

مواد لازم برای 4 نفر:

1 کیلو گرم بادمجان قلمی
1 عدد پیاز متوسط خلالی خرد شده
50 گرم کره
3 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1 حبه سیر ساطوری شده
نمک و فلفل به مقدار لازم


نکات تغذیه ای

مقدار مواد مغذی به ازای هر نفر:
274 کیلو کالری
9 گرم پروتئین
41 گرم کربو هیدرات
11 گرم چربی

منبع:

مجله هنر آشپزی


تعداد بازدید ها: 44136


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..