منو
 کاربر Online
729 کاربر online

کشت ذرت

تازه کردن چاپ
جامعه و علوم اجتماعی > تاریخ
(cached)






1- ذرت درآمریکای مرکزی توسعه یافت . ذرت گیاهی خودرو بود که در سراسر آمریکای مرکزی بومیان با آن آشنا بودند و آن را “ تئوسینته “ مینامیدند . مردمان بیش تر ذرت را خشک میکردند تا بتوانند مدتی طولانی آنها را ذخیره کنند . آنها همچنین ذرت آرد شده را با آب مخلوط میکردند و با آن کیک ذرت می پختند .بومیان با ذرت غذای دیگری هم می پختند به نام “ هومی نی” طرز تهیه آن چنین بود که ابتدا ذرت را درآب آهک خیس میکردند تا پوست آن ور آید ، بعد آنرا خشک میکردند ومی جوشاندند . غذاهایی که با ذرت پخته میشد همیشه همراه کدو و لوبیا بود ، شاید برای اینکه کمبود پرتیئن ذرت را جبران کند . در کشتزارها ساقه ها ی لوبیا به دور ساقه ذرت می پیچید و بالا مرفت ، از سوی دیگر بوته کدو روی زمین کشتزار گسترده میشد و از سایه روشن ساقه های ذرت استفاده میکرد.لوبیا ، کدو و ذرت به عنوان “ سه خواهر اصلی “ شناخته شدند .





واقعا چرا ؟ کسی به من جواب بدهد !!
1 .مردمان آمریکا چه کسانی بودند؟
2.آنها از جایی دیگر آمده بودند یا از اول در آمریکا بودند ؟
3.آنها برای زنده ماندن چه روشهایی را اتخاذ کردند ؟
4.چگونه روشهای اولیه ی زندگی آنها به تمدن تبد یل شد ؟
5.چه شد که تمدن های آنها از هم فرو پاشید؟
مطالعات تاریخی :
1.روش های پژوهش در آداب و رسوم گذشتگان



تعداد بازدید ها: 18857


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..