منو
 صفحه های تصادفی
کتابهای نظریه احتمال
چهار فندقه ای
فلسفه و پزشکی در عهد صفوی
ویزای الکترونیکی
عمل کرد متولیان دین
مدت امامت امام حسین علیه السلام
ColdFusion
رشد زبان
درس الگو2
conjunctivitis
 کاربر Online
970 کاربر online

پودینگ

چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه


تعریف

پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ هایی که در قدیم تهیه می شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می داد. این ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای بهم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می کردند. معروف ترین این نوع پودینگ، پودینگ سیاه است. این نوع پودینگ های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می شوند.

امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ی ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. از نظر ظاهری، بلنک مانژ و کاسترد هم بسیار شبیه به پودینگ می باشند.

در طبقه بندی کلی تر، به هر نوع دسری پودینگ اطلاق می شود.

انواع پودینگ


برای کسب اطلاعات بیشتر، به دسر ژلاتینی و ژله رجوع شود.




تعداد بازدید ها: 30763


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..