منو
 کاربر Online
327 کاربر online

هسته کاج

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

هسته های کاج دانه های خوراکی درختان کاج (خانواده Pinaceae و رده Pinus ) هستند بخو صوص (در آمریکا) انواع کاجهایی که تخم خوراکی دارند به نام pinon (Pinus edulist prinus monophlla) و کاج خاکستری (Pinus so bineane) . آنها را تخمهای سرخپوستی می نامند چون توسط قبایل بومی آمریکا کشت و خورده ی شدند در اروپا هسته های کاج معمولاً از کاج سنگی (Pinus pinea) بدست می آید که برای دانه هایش کاشته می شود و در آسیا آنرا از کاج کره ای (pinus Koraiensis که مهمترین گونه ها در تجارت جهانی به شمار می روند) و کاج چیلگوزا (pinus gerardiang ) تهیه می کنند. در اروپا هسته های کاج را pignolia نیز می نامند .

دانه های کاج سرشار از پروتئین بوده و در اروپا از قبل از دوران امپراطوری روم مصرف می شده است. بعلاوه آنها منبع فیبرهای غذای محسوب می شود هسته های کاج به کرات به گوشت، ماهی، سبزیجات افزوده شده و در شکلات ها نیز مصرف دارند. آنها بخش مهمی از پستو (مس ریحان و مسیر) به حساب می آیند.

در ابتدا هنگامیکه از دانه کاج خارج می شوند با پوسته سختی پوشیده شده اند که در بعضی گونه ها نازک و در برخی دیگر ضخیم است. هسته های کاج پوست کنده را اگر در یخچال و خشک نگهداری می کنند دوام زیادی دارند. (در دمای 5-تا 2+ درجه سانتیگراد) اما قبل از خوردن باید پوسته را جدا کرد. هسته های پوست دار (و هسته های بدون پوست در شرایط دمای گرم) به سرعت خراب شده و مدت چند هفته می گندند، هسته های کاج بصورت پوست دار تجارت می شوند. دانه های بزرگ خوراکی گونه های نیمکره جنوبی رده مخروطیان Araucaria بخوصوص Monkey-puzzle شیلی و Bunya-bunya استرالیا نیز اغلب جزو هسته های کاج محسوب می شوند.


تعداد بازدید ها: 21216


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..