منو
 صفحه های تصادفی
مکانیک سماوی
آبیاری کرتی یا غرقابی
مقالات جدید رضی
شاتره
حمله عثمان پاشا و سقوط تبریز
دوره ریاضیات مقدماتی
سبک استریم لاینینگ در طراحی قطارهای مسافربری
زندگینامه جاسلین بل برنل
غیرفعال فعال
دوران اوج وعظمت اندلس
 کاربر Online
380 کاربر online

نان لواش

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)




تعریف

نان لواش، نوعي نان نرم، تخت و نازك است كه از آرد، آب، خمير مايه و نمك تهيه مي شود. گاهي اوقات روي اين نان كنجد يا خشخاش هم مي پاشند. در سراسر دنيا انواع مختلف نان لواش تهيه و عرضه مي شود. اما بايد بدانيد كه نان لواش اصلي، بسيار نازك مي باشد.

زماني كه اين نان نرم است، بسيار شبيه به تورتيلا است. نان لواش تازه به راحتي با قرار گرفتن در جريان هوا خشك و سفت مي شود.
معمولاً بيشتر افراد از نان لواش تازه و نرم استفاده مي كنند. اما گاهي در برخي مراسم مذهبي از جمله مراسم شكرگزاري مسيحيان ارتودوكس، از نان لواش خشك استفاده مي شود، ضمن اين كه نان لواش خشك را براي مدت طولاني مي توان نگهداري نمود.

تاریخچه

از آنجا كه طرز تهيه و پخت اين نوع نان بسيار ساده است، از زمان هاي بسيار قديم در منطقه مديترانه شرقي، ايران و ديگر مناطق زرد پوست نشين اين نان را به شكل گسترده مورد مصرف قرار مي داده اند. براي پخت اين نان در قديم، خمير نان را پهن نموده و به ديوارهاي داغ تنور مي چسباندند.

همچنین ببینید


تعداد بازدید ها: 39061


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..