منو
 صفحه های تصادفی
زمین شناسی تاریخی
استدلال ریاضی
حرمت قماربازی
پرکاری پاراتیرویید
بستگی دما به جسم و ویژگی دماسنجی
تعریف گراف
کروموپلاست
سنت فرهنگی چاوین- مراحل تحولی
سخن ابوذر درباره امام علی علیه السلام
مقام ابوطالب در قیامت
 کاربر Online
624 کاربر online

لرزونک

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

لرزونک


این دسر به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد.

img/daneshnameh_up/c/c9/badam.gif

طرز تهیه:


  • نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم.
  • نشاسته، شکر، 6 لیوان آب، گلاب را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم.
  • از مخلوط مواد همراه با زعفران در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید.
  • پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود.
  • در این مرحله خلال بادام را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.
  • روی لرزانک را می توان با خلال پسته تزئین کرد.

منبع:


مجله هنر آشپزی

تعداد بازدید ها: 32713


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..