منو
 صفحه های تصادفی
ژوهانسنیت
واحدهای زمین شناختی و ساختمانی ایران
تیتانیم
بردیرش بو
دگرگونی روابط کوچندگان و مردم روستانشین
دایره در عکاسی
دیاپازون
نیروی اصطکاک
قیود آزادی
مدیریت دانش
 کاربر Online
285 کاربر online

عصاره ماهی

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

با تهیه عصاره های مختلف در منزل می توان سوپ ها و سس های مختلف را خوشمزه کرد.

عصاره ماهی

مواد لازم:

img/daneshnameh_up/b/be/osare.gif






  • 2 کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
  • 1عدد پیاز متوسط ساطوری شده
  • 1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
  • 1عدد تره فرنگی حلقه شده
  • 6 دانه فلفل سیاه
  • 1عدد برگ بو
  • 1عدد لیموترش
  • 2 لیتر آب
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه


  • ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
  • استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت 10 دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
  • مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
  • آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب 5/1 لیتر عصاره ی ماهی به دست می آید.


منبع:


مجله هنر آشپزی

تعداد بازدید ها: 9374


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..