منو
 کاربر Online
1583 کاربر online

طوطی استرالیایی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/b/b2/Tooti_o_1.jpg


این طوطی وحشی در گروههای بزرگ که سریع در محدوده قاره استرالیا حرکت می کنند زندگی می کند آنها برای جستجوی غذا فاصله های دراز را سفر می کنند طوطی استرالیایی از دانه گیاهان و همچنین میوه ها تغذیه می کند او برخلاف طوطیهای دیگر روی زمین تغذیه می کند پرندگان وحشی غالبا"سبز یا زرد هستند اما پرندگان وحشی که رنگهای دیگر دارند تحت نظارت انسانها تولید مثل کرده اند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 19702


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..