منو
 صفحه های تصادفی
دترمینان ماتریس
چه زمانی سریعتر به دور خورشید می‌گردیم؟
بافت اسکلرانشیم
پیروزی امام مهدی علیه السلام بر جهان
وارونگی مغناطیسی
نظریه چالمرز جانسون
صمیمیت و اخلاص ایرانیان در خدمت به اسلام
کتابهای زمین شناسی ساختمانی و تکتونیک
هیاسنیت
نکته هایی از استقرا
 کاربر Online
923 کاربر online

سس گوجه فرنگی

چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه



تعریف

سس گوجه فرنگی یکی از معروف ترین انواع سس است که ماده اصلی آن گوجه فرنگی می باشد. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از، گوشت، پیاز، ریحان، نمک، روغن، سیر و دیگر انواع ادویه جات استفاده می کنند.

img/daneshnameh_up/2/27/TomatoSauceCup.jpg

طرز تهیه

برای تهیه برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی گوشت ریز شده، پیاز و کمی نمک، ریحان و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. البته تعدادی حبه سیر را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از صافی، حبه ها را بر می دارند.

مارینارا، نوعی سس گوجه فرنگی است که در تهیه آن از گوشت استفاده نمی کنند.
در تهیه این نوع سس، گوجه فرنگی و انواع چاشنی ها و ادویه جات به کار می رود. سس گوجه فرنگی، خود در تهیه بسیاری از سس ها به عنوان ماده اولیه به کار می رود.

همچنین ببینید







تعداد بازدید ها: 23034


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..