منو
 صفحه های تصادفی
آینده مدیریت منابع انسانی
تاریخچه رادیو اخترشناسی
ذره بین(المپیاد)
نیروی اصطکاک
رفتار پیامبر اکرم در مجالس
دیدگاه جان هیک در باره پلورالیسم
فرخزاد پسر مسعود غزنوی
تاریخچه سنگهای قیمتی
صاعد بن عبدالملک بن صاعد
دیدار فرشتگان با حضرت محمد « ص » در اولین لحظه های تولد
 کاربر Online
540 کاربر online

سس سالسا

چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه



تعریف

سس سالسا نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که آن را جزو سس هایی که پخته نمی شوند، دسته بندی می کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای سس می باشد.

سس های سالسای معروف


  • سالسای کرودا: نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می شود.

  • سالسای ورد: نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می شود. سس هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می شوند را معمولاً می پزند.

  • سالسای براوا: از این سس روی قاچ هایی از سیب زمینی استفاده می کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از سس مایونز و تاباسکو می باشد.

هر نوع سسی که در تهیه آن از آووکادو به عنوان ماده اصلی استفاده شود، سس گواکامول نام دارد.
سس سالسا انواع دیگری هم دارد که برخی از آنها را با نعناع، آناناس و یا انبه تهیه می کنند.

همچنین ببینید




تعداد بازدید ها: 18868


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..