منو
 صفحه های تصادفی
خورجینک
مفهوم دما
باستان شناسی فضایی
نخود
زیست کره
صورت حقوق صاحبان سرمایه
ابوسعید علاءالدین ثابت
زکات یا مالیات
تكنيكهاي كاهش زمان درنگ دوران
فتق دیافراگمی
 کاربر Online
412 کاربر online

سس تنوری

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

تعریف

سس تنوری، نوعی سس است که معمولاً زمانی که گوشت در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب گوجه فرنگی به همراه سرکه و شکر می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد عصاره گوشت برود. این سس طعم مطبوعی دارد.

همچنین ببینید:



تعداد بازدید ها: 13497


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..