منو
 صفحه های تصادفی
بوئینگ737
آلمونتیت
تئوری اوربیتال مولکولی
حکمت تقسیم قرآن به سوره‌‌ها
پلاستیک
قانون نسبتهای ثابت در یک ترکیب
هوش عاطفی
دندان درد
بزرگنمایی و معادله‌های عدسی
ژنتیک و اصلاح گونه‌های حشرات
 کاربر Online
1014 کاربر online

حلوای خرما

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

طرز تهیه


img/daneshnameh_up/3/39/halvakhorma.jpg


آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.

نکته1: به جای روغن مایع می توان از 200 گرم کره استفاده کرد.
نکته2: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.


مواد لازم:
150 گرم آرد گندم
500 گرم خرما
120 گرم روغن مایع
2 قاشق سوپ خوری گلاب
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
1 قاشق سوپ خوری پودر پسته
1 قاشق سوپ خوری پودر بادام

منبع:

مجله هنر آشپزی

تعداد بازدید ها: 25530


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..