منو
 کاربر Online
611 کاربر online

جغد عقابی شمالی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/e/e9/Joghd_oghabi.jpg


این پرنده با طول بال بیش از 5/1 متر (5 پا) یکی از بزرگترین جغدهای جهان است این پرنده در طول شب شکار می کند و طعمه های او شامل آهوی کوچک و پرندگانی به بزرگی اردک می باشد پرهای این پرنده دارای رنگهای متنوع بوده اما همیشه دارای خطوط درهم و تیره می باشد این طرح پرها او را در طول روز هنگامی که در میان درختان بیتوته می کند استتار می کند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 8199


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..