منو
 کاربر Online
311 کاربر online

تمرهندی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

img/daneshnameh_up/a/a7/Tamarind.jpg


تمبرهندی( نام دیگر آن خرمای هندی) درختی استوایی است که در اصل متعلق به شرق آفریقا می باشد اما امروزه در بیشتر نواحی گرمسیری آسیا و آمریکای لاتین دیده می شود. ارتفاع این درخت به 20 متر می رسد و در نواحی که فاقد هوای خشک هستند همیشه سبز باقی می ماند.درخت تمبرهندی شامل مغزچوب سخت و قرمز تیره و پوسته نرمتر به رنگ تقریباً زرد می باشد.برگها شامل 10 تا 18 کاسبرگ هستند. این درخت میوه هایی غلاف مانند تولید می کند که دارای مغز و دانه های با پوسته سخت می باشد. برای کمک به رویش دانه ها می توان آنها را خراش داد.

در آشپزی آسیایی و آمریکای لاتین از مغز تمبرهندی بعنوان چاشنی استفاده می شود و نیز بخش مهمی از سس وسترشیر محسوب می گردد. مغز میوه جوان بسیار ترش است به همیت علت برای بسیاری از غذاها مناسب است درحالیکه رسیده آن شیرین تر بوده و در دسرها ، نوشیدنیها یا بعنوان غذایی سبک کاربرد دارد. بعلاوه مغز ، برگها و پوست این درخت کاربردهای پزشکی دارد مثلاً در فیلیپین بصورت سنتی برای کاهش تب مالاریا از برگهای آن در چای گیاهی استفاده می کردند. به سبب تراکم و دوام مغزچوب تمبرهندی از آن در ساخت لوازم چوبی منزل و کف پوش استفاده می شود.
تمبر هندی درخت محلی استان Phetchabun تایلند است.



تعداد بازدید ها: 17964


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..