منو
 صفحه های تصادفی
آزمایش‌های مربوط به امواج صوت
ازدواج پیامبر با همسر پسر خوانده خود
درس ادبیات فارسی تخصصی
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستاها
سوراخ اوزون
رشته ارشد فیزیو لوژی
حیه «صورت فلکی»
عبور امام علی علیه السلام از کربلا
نياز به رسالت نبوت مطهری
بیماری اگزما
 کاربر Online
471 کاربر online

ترایفل

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif


طرز تهیه


  • در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
  • شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.
  • بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
  • پودر کیک، پودر نارگیل و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
  • از مخلوط شکلات به اندازه ی یک فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
  • تعدادی از گلوله ها را در پودر قند و تعدادی دیگر را در پودر کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.


مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل

  • 125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
  • 1/2 قاشق سوپ خوری کره
  • 2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
  • 100 گرم پودر کیک
  • 50 گرم پودر نارگیل
  • 75 گرم پودر قند الک کرده
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه ی شربت
1 لیوان آب
½ لیوان شکر


  • از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.


منبع:

مجله هنر آشپزی



تعداد بازدید ها: 13900


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..