منو
 کاربر Online
881 کاربر online

تخم مرغ

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)




تعریف

از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند.

کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.

انواع روش های درست کردن تخم مرغ


از تخم مرغ ترشی هم تهیه می کنند. می توان آنرا فریز نمود. برخی خام آنرا ترجیح می دهند. البته مصرف تخم مرغ خام به سالمندان، افراد ضعیف یا خانم های حامله که مستعد ابتلا به سالمونلا هستند، توصیه نمی شود.

وقتی تخم مرغی فاسد می شود، زرده به رنگ سبز در آمده و وقتی تخم مرغ را می شکنیم بوی گوگرد از آن استشمام می شود. گرچه مصرف تخم مرغ فاسد در بسیاری فرهنگ ها طرد شده است، در کشور چین گروهی از مردم آنرا خوراکی خوشمزه می دانند. برای این منظور، تخم مرغ را سه ماه نگهداری می کنند تا فاسد شود.

برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن

نژادهای مختلف مرغ، تخم مرغ هایی به رنگ های سفید، کرم، زرد تا قهوه ای و بندرت به رنگ سبز خالدار تولید می کنند.
البته لازم به ذکر است رنگ پوسته تخم مرغ هیچ تفاوتی در مواد مغذی آن ایجاد نمی کند. ولی در هر فرهنگی یک رنگ خاص از پوسته نسبت به رنگ های دیگر طرفداران بیشتری دارد.

در آمریکا، معمولاً رنگ پوسته سفید برتری دارد، به دلیل این تصور غلط که تخم مرغهای سفید از تخم مرغ های قهوه ای خالص ترند.

در انگلستان، این تصور دقیقا برعکس است. چون مردم تصور می کنند که تخم مرغ قهوه ای روشن، کامل تر و حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به تخم مرغ سفید می باشد و حال آنکه چنین تصوری کاملاْ اشتباه است.

همچنین ببینید



تعداد بازدید ها: 52460


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..