منو
 کاربر Online
1068 کاربر online

بوفالو

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/6/60/Boofalo.jpg


این جنگجوی بی باک در مناطقی از ساوانا که دستیابی به چمنزار خوب و آب وجود داشته باشد حضور دارد. بوفالوی آفریقایی عموما در طول شب تغذیه می‌کند .در صبحگاهان و شامگاهان آب می‌‌نوشد و در طول روز گرم به استراحت می‌پردازد درنده خویی و وحشی‌گری اجمالا او را درمقابل سوسمارها وشکارچیان دیگر مثل شیر حفظ می‌کند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 28691


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..