منو
 صفحه های تصادفی
قلمرو دین در زندگى بشر در دو فرهنگ اسلامى و غربى
ذلت پذیری
فتنه شیطان در زمان ظهور امام مهدی علیه السلام
انرژی تشعشعی
حسادت بر امام علی علیه السلام
اومانیسم و رنسانس
مونادلف
ذئب «صورت فلکی»
مشاغل غیر دانشگاهی در زمینه خدمات
ستاره دنباله‌دار
 کاربر Online
533 کاربر online

باقرقره

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/b/be/Parande_a.jpg

این پرنده مقاوم٬ برای زندگی در آب وهوای سرد کاملا سازگار است. پرهای او در طول سال تغییر می کند تاهمیشه استتار داشته باشد. پاهای او در زمستان پرهایی در می آورد تا آنها را بپوشانند. تعداد جمعیت این پرنده بستگی به میزان غذایی که به دست می‌ آورند٬ دارد. هر چه غذای کمتری پیدا کنند٬تعداد آنها کمتر می شود.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 15385


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..