منو
 کاربر Online
549 کاربر online

بادام زمینی اسپانیایی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

گونه های کوچک اسپانیایی در آفریقای جنوبی و جنوب غربی و شرقی آمریکا وجود دارد. تا قبل از سال 1940 90% بادامهای زمینی موجود در ایالت جورجیا از انواع اسپانیایی بودند اما از این سال به بعد گرایش به سمت گونه های درشت تره پر محصول و مقاوم تر در برابر بیماریها بوده است.
گونه های اسپانیایی عبارتند از : اسپانیایی Dixie ، اسپانیایی 2b مرغوب شده، اسپانیایی GFA ، آرژانتینی Spantex ، spanette ، اسپانیایی Shaffers ، Natal common ، گونه های مغز سفید starr ، Comet ،Florispan ،Spanhoma، wilco I , spancross .
انواع رونده:
از سال 1940 تولید بادام زمینی رونده جنوب شرقی آمریکا آغاز شد. علت این مسئله محصول فراوان تر و کاربرد بیشتر این گونه از بادام زمینی در تهیه خمیر و نمکین آن بود بطوریکه قابل قیاس با نوع اسپانیایی می باشد .


تعداد بازدید ها: 4984


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..