منو
 کاربر Online
633 کاربر online

افعی آمریکای جنوبی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)

افعی آمریکایی جنوبی

این بوای بزرگ آمریکای جنوبی سنگین ترین مار جهان است. او بیشتر عمر خود را در داخل ابهای گل آلود پنهان می شود و فقط چشمهایش را بالاتر از سطح اب نگه می دارد . هنگامی که یک طعمه به نزدیکی او می رسد این افعی به او حمله می کند و بوسیله بدن قوی و عضلانی خود به دور او می پیچد و او را می کشد.


img/daneshnameh_up/0/0c/mar3.jpg



اسم علمی: ایونکتس مورینوس

اندازه: قد تا 9 متر (30پا) وزن آن می تواند تا 225 کیلو (495) پوند افزایش یابد.

محل زیست: مردابها و رودخانه ها در جنگلهای بارانی و زمینهای باز.

پراکندگی: آبهای جنوبی از کلمبیا تا پاراگوئه

نحوه تولید مثل:ماده در حدود 40 نوزاد به دنیا می آورد که طول هر کدام 1 متر (3پا) می شود.

رژیم غذایی: عمدتاَ پرندگان و پستانداران شامل سگهای آبی آمریکا ، گرازهای آمریکایی می شوند.




تعداد بازدید ها: 19656


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..