به وسیله تقطیر با بخار آب به دست می آید از گیاه origanum majoranaاستخراج می شود. و رنگ زرد مایل به سبز و بوی مخصوص و طعم ملایم دارد. وزن مخصوص آن در اسانس ناحیه هنگری، بین 909/. و 916/. در گرمای 15 درجه است. این اسانس باید در ظروف شیشه ای کاملاً در بسته، به صورت مملو، در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.
این اسانس در پروپیلن گلیکول محلول ولی گلیسیرین حل نمی شود. اسانس مذکور دارای 40 درصد از ترپن ها مخصوصاً ترپی نن Terpinene, ترپینئول، سابی نن sabinene و غیره است.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد