منو
 صفحه های تصادفی
صوت موسیقی
گونه های مختلف خطها در عکاسی
اعجاز قرآن در عصر حاضر
تمدن های پیشرفته در آمریکای باستان
صوت های مختلف با رشته های مختلف
رصدخانه‌های کهن آمریکا
اتحاد
هدایت توپ در فوتبال
سرگذشت تاریخی ایدئولوژی
تولید صنعتی رنگدانه سیاه
 کاربر Online
709 کاربر online

اسانس ریحان

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

اسانس ریحان
Basilic Essencede


اسانس ریحان، مرکب از 30 تا 75 درصد بستراگول Estragol یا میتل کاوی کول Methylchavicol ، لینالول linalol سینئول، سینامات میتل، اوژنول Eugenol و غیره است.
برگ ریحان دارای ماده ای به نام ا وسی من ocimeneاست و از گیاه basilicum Ocimum به دست می آید.
اسانس ریحان مایعی به رنگ مایل به زرد و یا مایل به سبز است. بوی معطر و وزن مخصوصی بین 905/0 تا 930/0 دارد. در آب غیر محلول ولی در 2 برابر حجم الکل 80 درجه حل می شود. با اتر و کلروفرم، قابلیت انحلال ندارد. اسانس ریحان باید در ظروف کاملاً در بسته، در محل سرد و دور از نور نگهداری شود.



تعداد بازدید ها: 10265


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..