منو
 کاربر Online
800 کاربر online

ادویه – چاشنی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

ادویه – چاشنی
Condiments


مواد غالباً طبیعی و دارای منشأ گیاهی را گویند که معمولاً به منظور معطر ساختن و خوش طعم نمودن اغذیه بکار می روند. به تفاوت دارای اثر هضم کننده غذا، اشتها آور و غیره می باشند مانند دارچین ، هل، گشنیز، زردچوبه، رازیانه، میخک، خردل سیاه، زعفران، وانیل و غیره.


تعداد بازدید ها: 8214


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..