منو
 کاربر Online
890 کاربر online

آوکادو

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
زندگی > تغذیه
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی > رده بندی گیاهی
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی > فیزیولوژی گیاهی
(cached)

تغییر مسیر از: آوکـــــادو

!کلیات گیاه شناسی
آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر می‌رسد و در قسمتهای گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می‌یابد. منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است. برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است. میوه آن مانند گلابی و دارای پوستی سخت به رنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 400 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است. مدرکی در دست است که نشان می‌دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می‌کرده‌اند.



تصویر

ترکیبات شیمیایی

آووکادو چرب است و دارای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین ، تریپتوفان ، و تیروزین می‌باشد. در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است. دانه گیاه دارای مقدار کمی روغن است. این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است. روغن دانه آووکادو دارای حدود 7 درصد روغنهای اشباع شده مانند اسید پالمتیک Palmitic و اسید استئاریک Steraric Acid ،‌اسید آراشیدیک Arachidic Acid ، اسید میریستیک Myristic Acid و در حدود 80 درصد روغنهای اشباع نشده مانند اسید اولئیک Oleic Acid و اسید لینولئیک Linoleic Acid می‌باشد.

درختان آوکادو

درختان آوکادو متعلق به نواحی استوایی و نیمه استوایی می‌باشند که با تعدادی استثنا ، در مناطقی که نسبتا فاقد سرما هستند سازگار می‌شوند. مکزیک بزرگترین تولید کننده آوکادو در جهان محسوب می‌شود. تولید تجاری این میوه در آمریکا که دومین تولید کننده عمده این میوه می‌باشد تقریبا به فلوریدا و کالیفرنیا محدود می‌شود. همچنین مقادر بسیاری کمی از این میوه در تگزاس و هاوایی تولید می‌شود. فصول متناوب رویش گونه‌های مختلف این میوه در فلوریدا و کالیفرنیا باعث شده تا تقریبا در تمام سال این میوه را داشته باشیم و قیمت آن در ماههای تابستان به پایین‌ترین حد خود می‌رسد.



تصویر

گزینش و نگهداری

بیشتر آوکادویی که شما در بازار می‌بینید سفت و نرسیده هستند چون احتمال فساد و خرابی آنها کمتر است. زمانی که آوکادو خیلی سفت است برای رسیدن به چند روز زمان نیاز دارد اما آوکادویی که با کمی فشار فرو رود، پخته است. اگر فشردن این میوه گودالهای بزرگی در سطح آن ایجاد نماید نشان‌دهنده پخته بودن بیش از حد میوه است که در این صورت برای پورا مناسب می‌باشد. آوکادوی سفت و نپخته باید دردمای اتاق نگهداری شود و معمولا برای رسیدن به سه تا شش روز زمان نیاز است.

آوکادو را به همراه یک عدد سیب ، موز ، گوجه فرنگی یا گلابی داخل پاکت کاغذی بگذارید این میوه‌ها تولید گاز اتیلن می‌کنند که فرآیند رسیده شدن آوکادو را تسریع می‌کند. هرگز آوکادو را داخل یخچال نگذارید زیرا با این کار هرگز رسیده نمی‌شوند. آوکادوی رسیده باید حداکثر مدت یک هفته در یخچال نگهداری شود. آوکادوی خوب درشت است و مقدار زیادی رطوبت دارد. اگر پوست آن شکسته نشوند خود میوه آسیب نخواهد دید.

گونه‌های آوکادو

در فلوریدا و کالیفرنیا گونه‌های مختلفی از آوکادو رشد می‌کند که دارای پوست سبز روشن تا سیاه هستند که بعضی از آنها دارای بافت صاف و بعضی دیگر زبر می‌باشند و اندازه آنها از چند اونس تا چندین پوند متفاوت است. مقدار چربی گونه‌های کالیفرنیا به میزان قابل ملاحظه‌ای بیشتر بوده و بنابراین خامه‌ای‌تر و خوش طعم‌تر از آوکادوهای درشت فلوریدا هستند که محتوی آب ، چربی کمتر و لذا طعم بی‌مزه‌تری می‌باشند.

گونه‌های کالیفرنیا

  • آوکادوهای Bacon: اندازه متوسط دارند شکل آنها بیضی و دارای پوستی نازک ، سبز و نرم و گوشتی سبز- زرد می‌باشند.

  • آوکادوهای Fuerte: پوستی نازک ، نرم و سبز تیره دارند و شکل آنها شبیه گلابی با گوشتی خامه‌ای به رنگ سبز روشن می‌باشد که تا وزن یک پوند دیده می‌شوند.

  • آوکادوهایGwen: از نظر طعم ، ظاهر و بافت شبیه انواع Hass هستند فقط اندازه آنها بزرگتر است. رنگ پوست آنها در زمان رسیدن نیز سبز باقی می‌ماند. پوست سبز ، زبر و ضخیم است اما گوشتی خامه‌ای و قابل انعطاف به رنگ سبز – طلائی دارند.

  • آوکادوهای Hass: معروف‌ترین گونه کالیفرنیا محسوب می‌شود که در طول سال وجود دارند. پوست آنها در زمان رسیده سیاه و زبر است و یک پوند وزن دارند. شکل آنها بیضی و اندازه آنها از متوسط تا درشت است.

  • آوکادوهایPinkerton: درشت هستند و شکل آنها مانند گلابی دراز است پوست آنها سبز رنگ با ضخامتی متوسط است که قدری زبر هستند. گوشت آن خامه مانند به رنگ سبز روشن است.

  • آوکادوهای Reed: درشت و گرد هستند و دارای پوستی به رنگ سبز تیره و تاحدی زبر می‌باشند . گوشت این گونه از آوکادو روغنی است.

  • آوکادوهای Zutano: درشت بوده و پوستی صیقلی به رنگ سبز- طلائی دارند و شکل آنها مانند گلابی است که گوشتی به رنگ سبز کم‌رنگ و بافت نرم دارا می‌باشد.



تصویر

گونه‌های فلوریدا

گونه‌هایی که در فلوریدا کشت می شوند از انواع غرب هند یا پیوندی Guatemalan و غرب هند هستند. مهمترین آنها از نظر تجاری Booth8 ، Choquette ، Hall, Lula, Monroe, Pollock و Simmonds می‌باشند. آوکادوهای Lula ریز تا متوسط و شبیه گلابی هستند که گاهی اوقات دارای یک گرده هستند. پوست آنها تقریبا نرم و گوشتی کم‌رنگ تا زرد مایل به سبز دارند.

خواص داروئی

  • جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است.
  • آووکادو تقویت کننده معده است.
  • نفخ و گاز معده را از بین می‌برد.
  • برای درمان یرقان مفید است.
  • جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می‌کند.
  • آووکادو تقویت کننده بدن است.
  • آووکادو رشد بچه‌ها را جلو می‌اندازد زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است.

مباحث مرتبط با عنوان


تعداد بازدید ها: 27584


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..